АРОМАТНИ ТАЙНИ НА ИЗОБИЛИЕТО ИЛИ С АРОМАТ НА ПАРИ

 

Тази статия е насочена към въпроси свързани с привличането на материални блага.

Може препоръчаните рецепти да не са панацея, но със сигурност ще ви дадат спокойствие и емоционален баланс при решаване на финансовите неразположения.   Вероятно няма да спечелите от тотото, но това няма да намали силата на вашия оптимизъм, настойчивост и надежда за по- добри времена.

Не прилагайте етеричните масла при взимане на кредит! В тази операция така или иначе винаги сте в позицията на губещ! Етеричните масла нямат отношение към това ваше решение!

Но пък могат да ви осигурят сила на духа, за да преодолеете всяка неблагоприятна ситуация.

Да започнем с една  хубава рецепта  за привличане на финанси:

пачули – 3 части;

канела – 1 част;

кедър – 1 част.

 

Предлагаме  тази етерично- маслена смес да се прилага  с  ароматна вана, за да подобрите финансовото си състояние, като можете да подсилите действието и с друга интересна рецепта от етерични масла за подобряване на материалното ви благосъстояние:

пачули – 7 мл;

кедър – 5 мл;

индийско орехче – 2 мл;

канела – 1 мл.

 

С тази смес  се ароматизират парите, преди да се харчат. И не само парите, но и вашата чанта, портфейл или дебитна карта и т. н. Ароматът на тази смес от етерични масла разрушава енергийната блокада, която пречи на свободния поток на паричната енергия в живота ни.

Също можете  да носите следната смес в аромаамулет, за да привлечете силите на Земята и изобилието:

пачули – 4 капки;

бор – 4 капки.

 

Добре ни е известно от предишни статии, че етеричните масла са буквално душата и кръвта на растенията, а растенията играят огромна роля в живота на всеки човек.

В този свят всичко е взаимносвързано и ако повярвате и приемете този дар на природата като още един много ярък и хармоничен източник на изобилие, той ще дойде при вас. Приемете този подарък! И той ще даде пълнота на живота ви, ще вдъхне увереност в утрешния ден. Когато се къпете в благоуханната вана, душата ще се изпълни с топлина, светлина, мир. Ефирната смес ще помогне да се отървете от постоянните страхове от утрешния ден, а апатията и нерешителността ще изчезнат. Човек става по- доброжелателен, по- добър и по- уверен в способностите си. Парите не обичат слабите! Етеричните масла наистина помагат за усилване на психо- емоционалния потенциал ( Духовна мощ). Когато приготвяте смесите, не забравяйте да ги изпълните мислено с енергията на вашето желание. За това всяка положителна нагласа е подходяща, за да внесе късмет и изобилие в живота.

 

МИКС ЗА КЪСМЕТ:

нероли – 2 капки;

роза – 2 капки;

лайм – 5 капки;

градински чай -3 капки.

 

СМЕС ЗА КОМУНИКАЦИЯ:

индийско орехче -3 капки;

лимон – 4 капки;

иланг-иланг – 2 капки;

бергамот – 2 капки.

 

МИКС ОТ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА, ЗА ДОБРО ВПЕЧАТЛЕНИЕ:

иланг-иланг – 4 капки;

лавандула – 3 капки;

роза – 1 капка.

 

СМЕС ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ПРЕПЯТСТВИЯ:

индийско орехче – 3 капки;

ветивер – 2 капки;

пачули – 1 капка;

грейпфрут – 4 капки.

 

Използвайте сместа като парфюм за баня и за ароматизиране на стая. Маслата ще ви подскажат изход от настоящата ситуация на подсъзнателно ниво и ще можете да вземете правилното решение. Освен това ще ви помогнат да се освободите от умората и раздразнителността.

Трябва да ви посъветваме, че не бива да разчитате само на маслата, все пак трябва да си поставите правилно целите  и да можете да ги постигнете.

Н.Х.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *