Кръвната група определя характера
Знаете ли, че кръвната група може да разкаже много повече за характера отколкото зодиакалния ви знак, при това с голяма точност?
Вазиатските страни кръвната група се смята определяща за характера, личностните качества и дори социалните умения на човека – хороскопите са базирани на кръвната група, бракове се сключват на същото основание, хора биват дискриминирани от работодатели, тренировките на спортистите са базирани на кръвната им група и още ред подобни.
Кръвната група съдържа информация за червените кръвни телца на индивида, и зависи от веществата в клетъчната мембрана. Дали обаче определя характера – проверете сами.
Кръвна група “А”
Ако “А” е вашата кръвна група, вие сте добросъвестен, чувствителен, сдържан,търпелив и отговорен, а отрицателните ви черти са придирчивост, упоритост, скованост, настойчивост.
Хората с кръвна група “А” са добри в изкуствата. Корейците наричат такива хора„фермери“ и за тях най-добрата диета е вегетарианската. Те не понасят добре алкохола и имат 20% по-висок шанс за развиване на рак на стомаха. Добрата новина е, че привличат по-малко комари от другите хора.
Хора с тази кръвна група са съвместими с тези от кръвна група “АВ” и “0”.
Кръвна група “В”
Добрите черти на хората с кръвна група “B” включват страст, активност, креативност,сила, те са хора на действието. От друга страна обаче са и безотговорни, трудно прощаващи и доста самонадеяни.
В Корея се смята, че мъже с тази кръвна група са лоши съпрузи. Хората с кръвна група В обичат животните и имат силна имунна система. Също така предпочитат млечни продукти.
Кръвна група “В” е съвместима с “АВ” и “0” от гледна точка на взаимоотношения.
Кръвна група “AB”
Хората с кръвна група “AB” се характеризират с лежерно поведение, налагащи сисамоконтрол, рационални, социални и адаптивни. Те обаче са и критични, нерешителни, разсеяни и безотговорни.
Личностите с група “АВ” се смятат за най-практичните от всички хора, които добре се справят с финанси. Те са обаче и най-големите егоисти. Подобно на “А” и “В”, “АВ” също се чувстват най-добре с вегетарианска храна. Тази кръвна група е и най-младата от гледна точка на еволюцията. Имат по-голям риск за развитие на бавно развиващи се вирусни инфекции като лупус, множествена склероза и хронична умора.
При взаимоотношения, кръвна група АВ е съвместима със всяка друга.
Кръвна група “0”
Кръвна група “0” носи със себе си увереност, самоопределяне, оптимизъм, силна воляи интуиция. Носи обаче и егоцентричност, студенина, съмнения и склонност към работохолизъм.
Тези хора са „воини“, те са родени атлети. Смятат се за най-щедрите, тъй като именно това е кръвната група, която може да дарява на всеки. Тази кръвна група е най-старата. Хора с нулева кръвна група се чувстват най-добре консумирайки месни продукти, а комарите ги хапят два пъти повече.
Кръвна група “0” се разбират с всяка друга.
източник

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *