Проблемът с разширените вени е много често срещан, особено при жените, а по време на бременност, симптоматиката дори се задълбочава и изостря, като много често това е придружено от нетърпима болка или дискомфорт.
Какво е венозна недостатъчност?
Венозната недостатъчност е резултат от зле функциониращи клапи, разположени на определени точки по самите вени. Функцията на тези клапи е да гарантират движението на кръвопотока  към сърцето и да противодействат на земното притегляне, което кара кръвта да се задържа в долната част на крайниците.  Увреждане на клапите води до регресия на кръвта във вените, които растат в диаметър и дължина и стават видими върху кожата.
Кои фактори са отговорни?
Spider-Vein-TreatmentОт най-мощните фактори за венозна недостатъчност е наследствеността. Женският пол е друг важен предразполагащ фактор, тъй като жените страдат до три пъти по-често от мъжете. Повишено телесно тегло е рисков фактор, но не толкова важен, колкото  предишните. И накрая,  начина на живот е много важен, тъй като дългите часове, стоящ или заседнал начин на живот влошат функцията на вените.
Какви са симптомите, които могат да се появят?
Характерно  при пациенти с разширени вени е оток около глезените, особено вечер, който изчезва през нощта. В по-напреднал стадий, кожата на вътрешната повърхност на пищяла, може да бъде в по-тъмен цвят, загрубяла и на повърхността да се наблюдават силно изпъкнали вени. Крайният етап на разширени вени е появата на язва (раната) по краката. Венозните язви зарастват много трудни и има тенденция да рецидивиране.legs
Как да се определят и да се лекуват разширените  вени?
Ново проучване, проведено от британски изследователи , върху формула, разработена от Акад. Хлебаров, показва  каква е точната комбинация от извлеци на растения, която науката приема като ефективен метод за борбата с разширените вени. Тази формула дава много добри резултати и при заболявания като тромбофлебит, мозъчна атеросклероза, слединсултни състояния и оказва общо благоприятно влияние върху кръвоносната система.
Д-р Недков, обяснява:
По време на кариерата си като специалист в областта на здравеопазването, съм се занимавал с много  случаи на пациенти,peter-dadamoстрадащи от разширени вени. Без съмнение, има по-голяма честота на заболяването при жените, най-вече поради хормонални процеси, които характеризират този пол. Жените също имат допълнителен рисков фактор, когато са бременни, което се дължи на натиск от страна на матката, за да увеличи своя размер, но главно хормоните играят роля. Също така,  е по-вероятно да се покажат вени с течение на годините, при човек, чийто родители също имат същия проблем, но в допълнение има и други фактори, като затлъстяване, високо кръвно налягане, или дори дейности, които налагат стоенето дълги часове прав.
От друга страна, има продукти на основата на растителни екстракти, даващи очевидно добри резултати и са  алтернатива на операцията. Такъв продукт е и течната формула VARIXIN. Формулата е създадена от нашия виден Академик Хлебаров и това само по себе си говори много за продукта. След използване на VARIXIN от някои от моите пациенти, за известно време, сега мога да свидетелствам неговата ефективност и при лични наблюдения. Видимо състоянието на техните вени се подобрява, освен това болката  и дискомфортът  изчезват, и по-добър естетичен ефект се усеща след няколко дни на лечение. VARIXIN е много ефективен начин за лечение на разширени вени, тъй като това е концентрирана течна формула, която подобрява растежа на епитела и възстановяване на кожата, подобрява еластичността на кръвоносните съдове, съдейства за оттичане на задържаните течности в организма, с което допълнително намалява тежестта и дискомфорта, особено в долните крайници.
Тази билкова комбинация съдържа 300% повече активни компоненти, които са причина за бързите резултати при премахването на разширени вени, подуване и спазми на прасците. Във вид на течна формула, активните вещества са още по-концентрирани и се абсорбират много по-бързо от организма. Благодарение на това те действат незабавно след въвеждането им в тялото.
Още след първия прием, токсините, възпрепятстващи притока на кръв, биват незабавно унищожавани и буквално изхвърляни от организма. През първия ден от борбата с разширените вени, хората имат със 7% по-малко отоци и подуване, и това е само началото. Когато ежедневно се приема Вариксин, се активира организма в състояние на непрекъснато укрепване на кръвоносните съдове и мускулите. Елиминират се факторите за поява на разширени вени, преди да се появят, а там, където вече са на лице, се  превръщат в здрави и еластични вени.
VARIXIN е продукт създаден на базата на най-мощните средства в борбата срещу разширени вени. Множество клинични проучвания на наши и чуждестранни лаборатории, са показали добри резултати и дори предотвратяване на операция. Продуктът е естествен, безвреден за здравето и лекува всички видове разширени вени, тромбофлебит, мозъчна атеросклероза, слединсултни състояния . Високата ефективност на продукта се дължи на активните съставки, които са вградени в патентованата формула:
Невен /Calendula Officinalis/, Левурда /Allium ursinum/, Хмел /Humulus Lupulus/, Босилек /Ocimum Basilicum/, Жълт кантарион /Hypericum perforatum/.
Комбинацията от концентрираните извлеци на тези 5 активни компонента укрепва кръвоносните съдове, намалява възпалението, повишават съпротивителните способности на венозните клапи. Тази комбинация, също укрепва стените на кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението.varicose-vein-21
Най-мощното качество, обаче на тази комбинация е, че блокира ензимите, които причиняват увреждане на кръвоносните съдове и така стопира процеса на разрушение на стените на вените. Нашите проучвания върху пациенти показват видими резултати още през първите две седмици на прием на VARIXIN. При по-продължителен прием за период около три месеца, се наблюдава пълно възстановяване на нормалното функциониране на кръвоносните съдове и напълно изчезване на видимите следи. Дори и при тежки случаи на хора, насочени за оперативна интервенция, след около месец подобрението е достатъчно видимо, за да не се налага прибягване до инвазивни методи като операцията.
Този продукт осигурява на пациентите лечение, което е едновременно проактивно, противовъзпалително и обезболяващо, влияе регенеративно върху заболелите тъкани, премахва сърбежа, паренето  и намалява драстично подуването на краката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *