От редактора: Статистиката относно заразяването с паразити е впечатляваща и шокираща! Според статистиката на Световната здравна организация, 95% от хората са носители на смъртоносни паразити, които посредством своята дейност в човешкия организъм водят до редица заболявания и до фатален изход. Относно това, до колко е голяма опасността от паразити и как може да се реши този проблем, ние говорихме с лекаря-паразитолог от най-висока категория и главен специалист в Центъра по Паразитология, Сребрин Софрониев.
Здравейте, Сребрин Софрониев. И веднага първия въпрос – вярна ли е тази статистика?
За съжаление, мога да твърдя, че е така – тези данни са верни. Може би те леко се различават в рамките на статистическата грешка. Но около 90-95% от жителите на ЕС са заразени с потенциално смъртоносни паразити. Това всъщност е страшна цифра, зад която стоят много загинали хора. Девет от десет души са заразени с паразити и никой системно не се занимава с този проблем.
Чакайте, Вие казахте загинали? Това означава ли, че паразитите са състояние да убият човек?
Определено. Първо, в повечето от случаите паразитите са причина за смъртта. Кажете ми – колко често се прави аутопсия при починалите? Обикновено само в случаите, когато има съмнение за насилствена смърт. Всеки патолог ще Ви каже, че в 9 от 10 аутопсии телата буквално бъкат от паразити. Според статистиката, в 80% от случаите те са причината за смъртт.
Като при това те могат да унищожават организъм, който външно изглежда здрав и млад. Бих казал, че сред внезапно, така наречените “неочакваните” смъртни случаи, делът на жертвите от паразити е около 85%.
Ето, погледнете тези снимки, направени са в нашия център по паразитология:
Паразити в сърцето на 45-годишна жена, които са били открити, вече след смъртта й:
Паразиты в сердце
Осакатеният от паразити панкреас (по време на операцията бе напълно отстранен):
Паразиты!
Цистицерки (вид паразит) в мозъка на човека (открит по време на операцията, пациентът е починал):
Паразиты!
Дори в случаите, когато паразитите не заплашват живота на човека, те изтощават неговия организъм, като отслабват способността му за борба с вирусите и бактериите. Те живеят вътре в човека, хранят се с неговата кръв, соковете от тъканите и неговата плът. Според последните изследвания, почти всички тежки заболявания – от хепатита до раковите тумори – на 90% са причинени от паразити, унищожаващи имунната система на човека. Това са официални данни на най-авторитетните центрове по паразитология от Израел, Великобритания и Япония.
Във всеки човек живеят много паразити. И никой не знае кога ще бъде пресечена чертата, след която започва неконтролируемо размножаване на паразитите и създаването на колонии в различни органи. Паразитите могат да остават до известно време незабелязани, а след това просто ще Ви убият за 2 седмици и Вие дори няма да разберете какво става. Например, можете спокойно да живеете години наред с малък брой паразити в черния дроб. Но, ако при тях настъпи бум на възпроизвеждането, то след 10-15 дни ще се озовете в реанимацията или в гробището, ако нямате късмет.
Мисля, че на нашите читатели ще им бъде интересно да научат, как да се избавят от паразитите?
Трябва да сте наясно, че паразитите просто така не могат да се открият. Едно нещо е, ако това са лесно откриваеми, като глисти или други хелминти. Но съществуват стотици видове паразити, които живеят в сърцето, мозъка, черния дроб и кръвоносните съдове. В условията на настоящото техническо оборудване на клиниките, откриването им е почти невъзможно. И това е много сериозен проблем, защото хората не могат дори да получат диагноза.
Освен това химичното лечение от паразити – не е евтино удоволствие. Средната стойност на процедурата – около 750 EUR, което далеч не всеки може да си позволи.
Това, което смело мога да препоръчам на Вашите читателите, е специален чай против паразити. Ние преди около година започнахме самостоятелно да го тестваме в нашия център по паразитология. Според резултатите от него, може да се каже, че чаят наистина помага на всички пациенти. В 89% от случаите той напълно унищожава паразитите, в 11% – намалява тяхната активност и отслабва способността им да се възпроизвеждат, а в дългосрочен план – и напълно изчиства от тях човешкото тяло. След изчистване на организма от паразити, чаят е подходящ за предотвратяване от по-нататъшно заразяване, което в нашите условия може да се случи, по всяко време. Цената на чая е 30-40 пъти по-евтина от процедурите в медицинските центрове. А ефективността му дори е малко по-голяма.
Звучи така, сякаш Вие сте на 100% сигурни в него?
Това е така. На първо място, това е официален патентован и преминал проверка продукт. На второ място, ние самите сме го изпитали на своите пациенти, тъй като не се доверяваме на данни от официалната статистика. И както вече написах по-горе – той показа отличен резултат. Обезпаразитяващ чай съдържа съставки от билки от тайгата, които убиват паразитите. Плюс това, той активира имунната система на организма, помагайки му да се справи с последиците от тяхната дейност. Това означава, че се прави пълно почистване на организма срещу различни паразити (включително тези, които се премахват само оперативно) и възстановява имунната система, рестартира система за защита на вашето тяло.
В момента той е доспъпен само на официалния уеб сайт на проекта. Ние водим преговори с аптечните мрежи, но всички те искат да печелят от чая. Докато нашата позиция и мнението на Министерството на Здравеопазването – е, че трябва да се продава по минимална цена, за да се осигури достъп на всички желаещи до него. Което е изключително важно във връзка с масовото заразяване с паразити.
В момента той е доспъпен само на официалния уеб сайт на проекта. Ние водим преговори с аптечните мрежи, но всички те искат да печелят от чая. Докато нашата позиция и мнението на Министерството на Здравеопазването – е, че трябва да се продава по минимална цена, за да се осигури достъп на всички желаещи до него. Което е изключително важно във връзка с масовото заразяване с паразити.
Има някакви ограничения за консумирането на чая?
Това не е химично лекарство, така че няма противопоказания. По време на нашите тестове, ние дадохме чай на 17254 пациента на Центъра и при нито един от тях не е била открита някаква алергична реакция към състава му. Чаят не причинява вреда на човека, но същевременно ефективно почиства организма от повечето паразити – различни видове червеи, гъбички, едноклетъчни, включително и най-опасните видове от съществуващите човешки паразити. Бих искал отделно да спомена, че чаят може да се консумира и от деца. Те, със своята слаба имунна система са лесна плячка за паразитите, които могат да хванат, като просто изядат неизмита ябълка или погладят котка. Почти половината от детските смъртни случаи на деца до 16 години се дължат на паразити.Така че майките трябва да вземат този факт под внимание.
Сребрин Софрониев, благодаря Ви за това интервю. Може би искате да кажете нещо на нашите читатели, преди да се разделим с Вас?
Бих искал да кажа, че “спасението на потъващите – е в ръцете на самите потъващи”. Докато не започнете да се занимавате със своя организъм – никой за Вас няма да го направи. Сега, докато четете тази статия – паразитите се движат в черния дроб, сърцето, кръвоносните съдове и дори в белите дробове.
Ако не се избавите от тях, то в най-добрия случай ще загубите 11-20 години от живота си благодарение на загубите на организма. В най-лошият – можете внезапно да умрете, без видима причина. Започнете с малко – започнете сутрин, вместо обичайния чай да пиете специален противопаразитен. Това ще намали рисковете за Вас в десетки пъти.
източник

One Comment

  • Detelina Dimitrova Reply

    Никъде не пише, къде можем да поръчаме чаят или как се казва въпросния чай?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *