sofia fit fest logo

През месец октомври 2018 г. ще се проведе най-мащабният международен фитнес и уелнес фестивал в София – СОФИЯ ФИТ ФЕСТ!

В обособеният Relax Corner на СОФИЯ ФИТ ФЕСТ 2018 ще ви очакват специалистите от школа по масаж “Свети Никола” за да ви запознаят с Кан Терапия -та и да ви предложат персонална консултация.2
Кан- масаж е една профилактично-терапевтична, балансираща система, включваща в себе си елементи на Ароматерапията (Етерично-маслен масаж), специални източни техники, и най-вече, акцент върху познания от богатия опит на древния Български профилакто-терапевтичен фолклор.
Кан- масажа има подчертан холистичен подход – използват се предимно алтернативни методи адаптирани към съвременните концепции на модерната рехабилитация и kan terapiq ot nikolai hristovкинезитерапия.
На СОФИЯ ФИТ ФЕСТ ще имате възможност да вземете участие в топ фитнес дисциплини за групови тренировки, ще откриете голям избор от иновативни фитнес класове и семинари свързани с активния и здравословен начин на живот с участието на утвърдени международни и национални презентъри и лектори; изложение на спортно оборудване, облекла и всичко свързано със спорта.
„Открий своята сила“ е мотото на СОФИЯ ФИТ ФЕСТ, защото това събитие не просто ще ви даде възможност да се запознаете с най-новите тенденции в спорта и фитнеса, а ще ви помогне да откриете „своята“ тренировка: дисциплината, стила и вида, които ще ви дадат желаните ползи, търсените резултати, неповторимото забавление и лично удовлетворение.aroma terapia nikolai hristov
По примера на дългогодишни фитнес конвенции и фестивали, провеждани в Европа, като RiminiWellness (Римини, Италия), FIBO (Кьолн, Германия) и много други, мисията на СОФИЯ ФИТ ФЕСТ е да:
  • Популяризира активния и здравословен начин на живот в България;
  • Представя на националния пазар иновациите във фитнес и уелнес сферата;
  • Даде възможност на фитнес инструкторите за професионална квалификация на международно ниво;
  • Повиши нивото на предлаганите професионални фитнес услуги.
Програмата на фестивала стартира на 5-ти октомври с обучения и сетрификации за професионални инструктори.
Следват два дни – 6-ти и 7-ми октомври с активна програма в зала, изпълнена с разнообразие от тренировки с уреди и собственото тяло.
В тазгодишния фестивал гост-звезди ще бъдат презентъри от Италия, Аржентина, Германия, Гърция, Швейцария. На сцената ще видим признати и утвърдени имена от България.

Очакваме Ви!

линк към събитието

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *