Направете метаболизмът си като на 15 годишен тийнейджър с ябълка и канела. Домашна рецепта за оптимална форма
Представяме домашна рецепта за отвара, която ускорява метаболизма и нормализира кръвното.Ето лесната рецепта – домашна отвара за бърз метаболизъм с ябълки и канела.
Тази полезна смес е изключително богата на витамини и антиоксиданти и помага за ускоряване на метаболизма в тялото. Пектинът, който се съдържа в ябълката и етеричните масла в канелата стимулират храносмилането, като помагат за пречистване на стомашно-чревния тракт. Канелата засилва имунитета и даже предотвратява Алцхаймер и рак, твърдят учените. Сместа от ябълка и канела има уникалното свойство да нормализира кръвното налягане, а освен това е и чудесна на вкус и аромат. Комбинацията между ябълка и канела ускорява метаболизма и прочиства храносмилателния тракт и кръвоносните съдове от вредните натрупвания.
Необходимото време за приготвяне е 2 минути.
Необходими продукти: 1 бр. ябълка 1 ч.л. канела (на прах) ½ л вода
Начин на приготвяне: Измийте обилно ябълката. Ябълката с кората се нарязва на ситно, рендосва или пасира. Залива се с водата и към сместа се добавя канелата. Разбърква се добре.
Получената смес се консумира през целия ден, без значение дали преди или след ядене, стига да не е непосредствено след храненето, тъй като е по-полезно не когато е след хранене.
Ако пък нямате време, просто разрежете на парчета измитата ябълка с кората, поръсете отгоре с канела и я хапнете като закуска или междинно хранене.
 източник

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *