Партньори

 

asdС управител Николай Христов, има дългогодишен опит в областта на услуги и търговия свързани с най- древното терапевтично изкуство-МАСАЖА, като от 1995 г. активно извършва преподавателска и терапевтична дейност, използвайки мъдростта заложена в древните методи, постига оптимална адаптация на същите към особеностите на съвременния човек, което само по себе си говори за професионализма и качеството, с което работят специалистите в школата. В идейната концепция на фирмата, респективно на “Школата по масаж”, стои една изключителна творческа сила, ориентирана към идеята да запази младостта и жизнеността на вашето тяло, да ви предложим качествено обучение с възможности за професионална изява, както и продукти с високо качество, необходими за вашата бъдеща работа. Основното ни мото е “Няма метод панацея, както и няма вездесъщ терапевт, но коректността и толерантността ни правят максимално полезни за Вас!”
Осигуряването на най-доброто и най-точното обслужване, задоволяването на всички очаквания, това е част от предизвикателството, пред което екипът на салон “ШКОЛА ПО МАСАЖ” се изправя всеки ден.
Всяко ефектно постижение е плод на нашите съвместни усилия!

logo1

Разположен недалеч от центъра на Павел баня, сред красив собствен парк от 10 декара с богата растителност. Хотелът се откроявя с модерната си стилна постройка и предлага 58 стаи и 4 апартамента с тераси и прекрасна гледка към Стара Планина и Средна гора. Проектиран е в дъгообразна форма, създавайки чувство за хармония и комфорт сред спокойствие и много светлина. Овалните форми са застъпени във фоайето, апартаментите, ресторанта и плувния басейн, допълвайки усещането за релакс. Ултра-модерният медицински център предлага широк спектър от балнеоложки и оздравителни процедури под наблюдението на висококвалифициран персонал.
logo
Оздравителен център GreenHealth® е създаден през 2003 г.

Основната ни дейност е базирана на интегративния подход към здравето на човека. При нас се извършват диагностики, терапии и масажи от лекари и обучени терапевти и масажисти. Съчетаваме съвременния подход на западната медицина с неконвенционални средства и познания от древната източна медицина  – китайска, аюрведична, тибетска медицина.

В нашия Център Ви очаква спокойна, приятна обстановка, усещане за тишина, спокойствие и комфорт, вниманието на нашите администратори и преди всичко уменията на квалифицирани специалисти по актуални направления в алтернативната медицина. В Центъра функционира надлежно регистриран лекарски кабинет за неконвенционално благотворно повлияване на човешкото здраве.
Оценяваме важността на здравето, доброто настроение и душевен комфорт на нашите клиенти. За да е пълен цикълът на оздравителния процес, в нашия Център функционира редовно регистриран СПА-кабинет. Тук усещането за време спира. Източният стил и спецификата на специалните терапии и оздравителни масажи Ви дават ново осъзнаване за тялото и душата.
При нас ще намерите подбрана гама натурални продукти за Вашето здраве – уникални серии препарати на Традиционната Китайска медицина, Аюрведа, Българската народна медицина – хранителни добавки и изпитани средства за външно приложение. Нашите консултанти ще отделят време да съставят индивидуални програми за допълнителна биокорекция на Вашето здраве.  
През лятото функционира и нашата прекрасна тераса, където можете да  опитате вкусни функционални храни, напитки, билкови чайове, да почетете интересни материали и да изчакате своята процедура.
Центърът се намира в самото сърце на София, в непосредствена близост до НДК. Можете да стигнете до нас като използвате метро, трамвай, тролейбус (вижте картата), а също така и с автомобил (зелена зона). Центърът заема партерния етаж на зданието, което улеснява хората със затруднено придвижване.
Anmobiutilogo
     Скъпи приятели и клиенти,
Добре дошли на сайта на “Ан Мо Бюти”.
Тук можете да се докоснете до моята осъществена мечта – място на уют, деликатност и хармония, място на което всеки ще се чувства добре дошъл, обгрижен и зареден с положителни емоции.
Тук можете да получите информация за гамата масажи и терапевтични практики на които да се насладите, взаимствани както от далечен Китай, така и от предците ни, с основната грижа за  Вас, за да се чувствате здрави и ведри в ежедневието си.
Практиката отвори врати през 2008 г. за Вас и е естествена кулминация по пътя, извървян от мен – път на осъвършенстване, път на непрекъснато обучение, обогатяване на знанията, трупане на практически опит и създаване на връзка Терапевт – Пациент, а смея да твърдя в последствия и Приятел.
В практиката “Ан Мо Бюти” ще Ви предложим не само терапия или масаж, а и удоволствие от прекараното време заедно.
Благодаря на всички, които ми се довериха.
С уважение:
Светлана Младенова

Къща за гости Утринна роса

     Къща “Утринна Роса” се намира в махала Марафелци, на 4 км от гр. Елена и на 2 км от язовир Йовковци. Махалата е сгушена в полите на Стара планина на височина 480 м.
Тук ще се насладите на звука на тишината. Ще можете да вдишате от чистият и свеж въздух, тъй като в махалата не се отглеждат животни. От къщата се открива прелестна гледка, както и възможност за по- ранобудните да изживеят неповторими изгреви. Ще можете активно да почивате или на воля да поиграете с децата си по голямата ливада пред къщата или на детския кът. Има всички удобства да поглезите семейството и приятелите си с различни кулинарни изкушения. Кухнята е напълно обзаведена и разбира се има барбекю и пещ. Ще можете да се насладите на прекрасната природа, да отидете за риба, да съберете дъхави билки или да се разходите в близките гори и да си напълните кошничката с ароматни гъби.
Има възможност за лагеруване и на палатка. Осигурен е паркинг за гостите. Къщата работи целогодишно, като зимата се отоплява с локално парно. Пътят е проходим през всички сезони.
Ще Ви посрещнем с много желание и топлина, ще Ви предложим изненади и много приятни мигове в къща “Утринна Роса“.

здравезавсеки лого

Д-р Шейтанова е лекар специалист по физикална медицина и управител на МЦ „ Здраве за всеки” . Завършва медицина в София през 1984 год.Специализира физикална и рехабилитационна медицина през 1987 год.От тогава работи като лекар специалист, тясно профилиран в заболяванията на опорно-двигателния апарат.
Квалифицира се в областта на мануалната терапия, иглотерапията, инфилтрационни техники, неврална терапия, кинезетерапия, здравен мениджмънт.
В момента работи като лекар консултант по проблеми на опорно-двигателния апарат от всякакъв произход, както и по проблеми на наднорменното тегло.