Партньори

 

asdС управител Николай Христов, има дългогодишен опит в областта на услуги и търговия свързани с най- древното терапевтично изкуство-МАСАЖА, като от 1995 г. активно извършва преподавателска и терапевтична дейност, използвайки мъдростта заложена в древните методи, постига оптимална адаптация на същите към особеностите на съвременния човек, което само по себе си говори за професионализма и качеството, с което работят специалистите в школата. В идейната концепция на фирмата, респективно на “Школата по масаж”, стои една изключителна творческа сила, ориентирана към идеята да запази младостта и жизнеността на вашето тяло, да ви предложим качествено обучение с възможности за професионална изява, както и продукти с високо качество, необходими за вашата бъдеща работа. Основното ни мото е “Няма метод панацея, както и няма вездесъщ терапевт, но коректността и толерантността ни правят максимално полезни за Вас!”
Осигуряването на най-доброто и най-точното обслужване, задоволяването на всички очаквания, това е част от предизвикателството, пред което екипът на салон “ШКОЛА ПО МАСАЖ” се изправя всеки ден.
Всяко ефектно постижение е плод на нашите съвместни усилия!

logo1

Разположен недалеч от центъра на Павел баня, сред красив собствен парк от 10 декара с богата растителност. Хотелът се откроявя с модерната си стилна постройка и предлага 58 стаи и 4 апартамента с тераси и прекрасна гледка към Стара Планина и Средна гора. Проектиран е в дъгообразна форма, създавайки чувство за хармония и комфорт сред спокойствие и много светлина. Овалните форми са застъпени във фоайето, апартаментите, ресторанта и плувния басейн, допълвайки усещането за релакс. Ултра-модерният медицински център предлага широк спектър от балнеоложки и оздравителни процедури под наблюдението на висококвалифициран персонал.

artilane-logo

Модерният метод за предпазване на ставите – подпомага функционалността и структурно лечение на разрушения ставен хрущял

Къща за гости Утринна роса

     Къща “Утринна Роса” се намира в махала Марафелци, на 4 км от гр. Елена и на 2 км от язовир Йовковци. Махалата е сгушена в полите на Стара планина на височина 480 м.
Тук ще се насладите на звука на тишината. Ще можете да вдишате от чистият и свеж въздух, тъй като в махалата не се отглеждат животни. От къщата се открива прелестна гледка, както и възможност за по- ранобудните да изживеят неповторими изгреви. Ще можете активно да почивате или на воля да поиграете с децата си по голямата ливада пред къщата или на детския кът. Има всички удобства да поглезите семейството и приятелите си с различни кулинарни изкушения. Кухнята е напълно обзаведена и разбира се има барбекю и пещ. Ще можете да се насладите на прекрасната природа, да отидете за риба, да съберете дъхави билки или да се разходите в близките гори и да си напълните кошничката с ароматни гъби.
Има възможност за лагеруване и на палатка. Осигурен е паркинг за гостите. Къщата работи целогодишно, като зимата се отоплява с локално парно. Пътят е проходим през всички сезони.
Ще Ви посрещнем с много желание и топлина, ще Ви предложим изненади и много приятни мигове в къща “Утринна Роса“.